Despre noi

Firma HD Networking a fost fondată în anul 2006 pentru a deveni, în timp, un punct de referință în domeniul telecomunicațiilor. Portofoliul pe care HD Networking îl pune la dispoziția clienților cuprinde o gamă diversificată de servicii pentru rețelele de telecomunicații. HD Networking este un partener de încredere care vă oferă servicii de calitate pe parcursul tuturor etapelor de execuție: de la concepție, la implementare și exploatare.

HD Networking este o companie națională ce dispune de aparatură și dotări tehnologice de ultimă generație. Aceasta oferă clienților săi soluții integrate pentru proiectarea, autorizarea și construcția rețelelor de fibră optică, de cablu coaxial sau structurate, legăturilor radio și a transmisiilor comunicaționale prin microunde.

Misiune

Misiunea companiei HD Networking constă în identificarea și dezvoltarea metodelor tehnice performante, relevante pentru a duce reţelele de telecomunicaţii la noi standarde de calitate şi competitivitate. De asemenea, HD Networking urmărește să înțeleagă cât mai acurat nevoile clienților, să le ofere soluții adecvate, personalizate și servicii calitative, în condiții de profitabilitate. Doar urmând acest itinerariu strategic vom putea atinge apogeul în domeniul telecomunicațiilor.

Viziune

Ne dorim să devenim un grup de firme prestigios, recunoscut internațional, să reprezentăm un pilon de bază în susținerea și dezvoltarea domeniului telecomunicațiilor. Reputația companiei noastre va fi construită de profesionalismul cu care ne vom aborda clienții, de calitatea perpetuă a produselor și serviciilor pe care le oferim și de pregătirea asiduă a angajaților.

Valori

Hotărâre

Devotament

Neutralitate

Evoluție

Tenacitate